Розвиток краудфандингу в аудіовізуальному секторі України часів незалежності - Бобрун, В. О. (My University, 2020)
На сьогодні краудфандинг набуває поширення та популярності як спосіб інвестування. Краудфандинг має перспективи, аби стати повноправним гравцем фінансового ринку. Розвиток інтернет-простору впливає на збільшення інвестиційних надходжень у сфери технологій та соціальних проєктів, які напряму пов'язані з існуванням віртуального простору мереж.
магістер. робота на здобуття ступеня магістр, за напрямом підгот. 021 "Аудіовізуальне мистецтво та виробництво"
Keywords: краудфандинг, crowdfunding