Антропологія - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна "Антропологія" покликана допомогти студенту досягнути розуміння сутності діяльності працівника культурологічних терен, осягнути сутність правил єдності різних рас, оволодіти методами ефективної оцінки поведінки та особливостями етносу людини. У процесі вивчення дисципліни студенти мають усвідомити культурно-етніні аспекти оцінки різних народів. Окрім цього антропологія як навчальна дисципліна покликана сприяти формуванню у студентів здібностей до самооцінки, самоконтролю, самореалізації, забезпечити відпрацювання можливих моделей поведінки.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Фундамент. та прикладна культурологія", спец. 034 "Культурологія", галузь знань 03 "Гуманітар. науки", ступінь вищ. освіти бакалавр
Keywords: антропологія; anthropology