Основи вокального виконавства і теорії музики (основи вокалу) - Єрошенко, О. В. (ХДАК, 2019)
У межах реалізації компетентнісного підходу до підготовки фахівців навчальна дисципліна має забезпечити формування у студентів вмінь та здатностей, пов'язаних із розумінням специфіки вокального виконавства в царині драматичного театру та кіно.
робоча програма навч. дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 Культура і мистецтво, спец. 026 "Сцен. мистецтво", освіт. програма "Актор. мистецтво драм. театру та кіно", ф-т театр. мистецтва
Keywords: вокальне мистецтво, vocal art