Засоби та методи підвищення рівня фізичної активності у здобувачів закладів вищої освіти - Батулін, Дмитро Станіславович (My University, 2023)
Розглянуто засоби та методи збільшення обсягу фізичної діяльності у здобувачів закладів вищої освіти. Систематичні заняття запропонованими видами рухової діяльності сприятимуть підвищенню рівня фізичної активності.
Keywords: фізичне виховання, physical education