Сучасне сценічне мистецтво: нові технології як кардинально нові можливості реалізації видовищного потенціалу - Солодка, Т. І. (Вид. центр КНУКіМ, 2024)
Сучасний рівень розвитку технологій розкриває як перед режисерами-постановниками, так і сучасними артистами, кардинально нові можливості реалізації творчого потенціалу. Сьогодні у світових та вітчизняних постановках все частіше новітні технології не просто створюють фон для артиста, а напряму вступають з ним у взаємодію, по суті, маркуючи прихід «нової сценічної ери».
Keywords: сценічне мистецтво; performing arts; мультимедійні технології