Сучасні тренди розвитку туризму в Україні - Папініґєне, Т.; Зайцева, М. М. (ХДАК, 2024)
Зміни, що відбулися в туристичній індустрії протягом останніх років, безсумнівно, визначили її новий курс. У певний момент подорожі практично припинилися, що призвело до значного переосмислення цієї галузі. Зараз туризм поступово відновлюється, але вже в новому контексті.
Keywords: туризм український