Служба авіаційної безпеки в м. Харків та умови поліпшення перевірки міжнародних перевезень - Гнойова, Я. В. (ХДАК, 2019)
Розглянуто стан роботи служби авіаційної безпеки в м. Харків — органа безпеки аеропорту повітряних суден цивільної авіації, який виконує забезпечення авіаційної безпеки.
Keywords: авіаперевезення; авіаційна безпека; aviation security; air transportation