Грим - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Грим» забезпечує формування теоретичних знань і практичних навичок з виховання майбутніх акторів. Курс розроблено для професійної підготовки акторів. Для викладачів, студентів, аспірантів.
навчальна програма для бакалаврів 3 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня-професійна програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: грим, make-up art