Сучасний рівень соціалізації публічного управління в Україні - Дєгтяр, А. О.; Бублій, М. П. (My University, 2017)
Соціалізацію в самому широкому розумінні слід розглядати як процес «усуспільнення» (входження в суспільство). У цілому ряді гуманітарних наук – соціології, педагогіці, психології – соціалізація нерозривно пов'язується з особистістю і трактується як включення індивіда в систему суспільних відносин, засвоєння індивідом в процесі соціальної взаємодії певних норм, цінностей, знань. Як процес формування, але вже не особистості, а економічної системи і системи управління категорія «соціалізація» використовується в сучасній економічній науці.
Keywords: публічне управління, public management; соціалізація публічного управління, socialization of public management