Українська мова як іноземна - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Українська мова як іноземна» покликана допомогти іноземнимздобувачам вищої освіти задовольнити їхні потреби в отриманні якісної освіти, що сприятиме подальшому особистісному зростанню, а також підвищенню престижу українських закладів вищої освіти, української системи освіти. Українська мова для іноземних здобувачів вищої освіти українських закладів вищої освіти є не тільки навчальним предметом, а й освітньою дисципліною, засобом всебічного розвитку впродовж життя, провідником майбутніх фахівців у їхньому становленні як професійних особистостей, що можуть брати участь у діалозі культур.
Keywords: українська мова як іноземна; Ukrainian language