Концептуальні альбоми Френка Сінатри як мистецьке явище - Чернова, Регіна Олександрівна (ХДАК, 2026)
У мистецькій діяльності артист приділяв величезну увагу студійному звукозапису виконуваних ним вокальних композицій. Упродовж своєї кар’єри Сінатра активно співпрацював із провідними звукозаписними компаніями Columbia Records і Capitol Records, де було створено його найвідоміші альбоми. Важливою детермінантою мистецької досконалості цих альбомів стала тісна творча співпраця співака з видатними аранжувальниками Акселем Стордалем (Axel Stordahl), Нельсоном Ріддлом (Nelson Riddle), Гордоном Дженкінсом (Gordon Jenkins) і Біллі Меєм (Billy May).
Keywords: Сінатра Френк; співаки естрадні