Технології інтернет-реклами - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальна дисципліна «Технології Інтернет-реклами» покликана надати знання та прищепити навички створення та застосування Інтернет-реклами різного типу, просування товарів та послуг засобами та інструментами Інтернет-реклами з використанням сучасних технологій, тим самим посилити теоретичну та практичну професійну підготовку спеціалістів інформаційної та документаційної діяльності, допомогти студентам усвідомити ступінь важливості грамотного донесення різного типу рекламної інформації, оволодіти методами професійного створення та розробки якісних рекламних оголошень. У процесі вивчення дисципліни студенти мають засвоїти основні правила подачі текстової, графічної, анімованої інформації в межах рекламного оголошення, освоїти методики просування рекламної інформації, методиками відбору ключових слів для створення контекстної реклами, навчитися працювати із програмами аналізаторами для збору інформації про компанії-конкуренти тощо. Окрім технології Інтернет-реклами як навчальна дисципліна покликана розкрити правила комунікації із цільовою аудиторією під час проведення рекламних кампаній в залежності від цілі та виду рекламної кампанії.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Інформ. та документ. діяльність", рівень вищ. освіти другий (магістер.
Keywords: інтернет-реклама; online advertising