Композиторська інтерпретація в ракурсі культурного діалогу "автор - традиція" (на матеріалі хорової творчості А. Кушніренка) - Коновалова, Ірина Юріївна (ХДАК, 2011)
Виявляється специфіка композиторської інтерпретації на матеріалі хорової творчості А. Кушніренка. Особливої значущості, різноманітності форм і проявів музичноінтерпретаторська діяльності в сучасних соціокультурних умовах набула в композиторській та виконавській практиці. Підтвердженням цьому є помітне посилення наукового інтересу до означеної проблеми в дослідженнях і публікаціях вітчизняних та зарубіжних музикологів.

The article is devoted to the researching of specific of the composers interpretation on the material of compositions A. Kushnirenka.
Keywords: композиторська творчість; музична інтерпретація