Феномен творчості Л. Фабіан в контексті естрадно-вокального виконавства межі ХХ-ХХІ ст. - Добріна, Ю. Ю. (My University, 2021)
Актуальність магістерської праці обумовлена декількома змістовними чинниками та визначається, зокрема: необхідністю усебічного розкриття феномена творчої особистості Лари Фабіан в реаліях сучасного естрадно-вокального виконавства; потребою музикознавчого осягнення вокально-виконавського стилю Лари Фабіан; необхідністю висвітлення інтерпретаторської концепції виконуваних Л. Фабіан вокальних творів; недостатньою вивченістю праць, спрямованих на її системне розкриття. Об'єктом дослідження є естрадно-вокальне виконавське мистецтво кінця ХХ - початку ХХІ ст. Предметом - специфіка виконавської творчості Лари Фабіан розглянута в контексті розвитку естрадно-вокальної музики на сучасному етапі. Мета магістерської праці полягає у розкритті ролі і значення творчо-виконавської діяльності Лари Фабіан в сучасній естрадно-вокальній сфері.
магіст. робота у галузі знань 02 Культура і мистецтво, зі спец. 025 "Музичне мистецтво"
Keywords: естрадно-вокальне виконавство, pop and vocal performance; Фабіан Лара, Fabian Lara