Психологічні особливості прояву стресостійкості представників стресогенних професій - Безрук, М. В.; Радько, Ольга Василівна (My University, 2020)
Актуальність теми зумовлена тим, що люди, робота яких майже кожного дня пов'язана з небезпекою, теж мають почуття, страхи тощо. Вони теж, як і інші, можуть відчувати стрес, хоч професія вимагає "холоднокровності". Важливо в час, коли ми маємо доступ до усіх наукових джерел та досліджень, не зупинятися вивчати питання прояву стресостійкості працівників ризиконебезпечних процесів, а саме: які фактори впливають на цей феномен, його особливості, проводити нові дослідження.
Keywords: стресостійкість; stress resistance