Грим - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Грим» забезпечує формування теоретичних знань і практичних навичок з виховання майбутніх режисерів. Курс розроблено для професійної підготовки режисерів. Для викладачів, студентів, аспірантів.
навчальна програма для бакалаврів 4 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня-професійна програма «Режисура естради та масових свят»
Keywords: грим, make-up art