Культура України. Серія: Мистецтвознавство, вип. 59 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2018)
У науковому збірнику подано матеріали за результатами наукових досліджень проблем мистецтвознавства.

The proceedings present the results of the scientific studies on the issues of Art Criticism.
зб. наук. пр.
Keywords: мистецтвознавство, art