Харківська державна академія культури: до 70-річчя з дня заснування - Шейко, Василь Миколайович; Кушнаренко, Наталя Миколаївна; Дяченко, Микола Васильович (ХДАК, 1999)
Монографія присвячена 70-річчю з дня заснування Харківської державної академії культури - фундатора бібліотечної та культурологічної освіти в Україні. Висвітлюється історія становлення та розвитку, основні напрями освітньої, наукової, культурно-творчої діяльності.
монографія
Keywords: історія ХДАК; Харківська державна академія культури; Kharkiv State Academy of Culture