Історія та теорія сучасної музики - Коновалова, Ірина Юріївна (ХДАК, 2026)
Зміст курсу розкриває тенденції розвитку музичного мистецтва у добу Новітнього часу та зміст провідних теоретичних концепцій і технік композиції сучасної музики. Для викладачів, магістрантів спеціальності 025 "Музичне мистецтво".
навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, спец. 025 "Музичне мистецтво"
Keywords: музичне мистецтво сучасне; музика Новітнього часу