Маркетингові комунікації та інформаційна інфраструктура торговельного підприємства - Топол, А. (ХДАК, 2024)
Сучасна концепція маркетингу є результатом тривалої еволюції поглядів на цілі та процес розвитку господарювання. Вона виникла і розвивалася відповідно до змін у соціальних, економічних, технологічних та культурних умовах. Маркетингові комунікації в інформаційній інфраструктурі торгівельного підприємства включають в себе використання різних інформаційних технологій та інструментів для залучення уваги потенційних клієнтів, спілкування з ними та підтримки взаємодії з брендом та продукцією.
Keywords: маркетингові комунікації торговельних підприємств; електронна комерція; e-commerce