Методика викладання фахових дисциплін, лекторська майстерність - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета навчальної дисципліни – формування у студентів-магістрів уявлення про методичні засади викладання фахових дисциплін та основні засади лекторської діяльності, вміння використовувати фахові знання при викладанні в середніх та вищих закладах освіти, підвищення рівня лекторської майстерності при підготовки занять з профільних навчальних дисциплін.
навч.-метод. матеріали для студентів магістратури спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", галузь знань 02 Культура і мистецтво, спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", ОПП "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", ф-т кіно-, телемистецтва
Keywords: медіаосвіта, mediaeducation; методика викладання спецдисциплін, technique of teaching special discipline