Антропологія - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальний курс "Антропологія" є базовим для підготовки бакалаврів зі спеціальності "Культурологія". Зміст курсу розкриває основні теоретичні та практичні досягнення сучасної антропології. Для викладачів, магістрів, аспірантів, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
конспект лекцій навч. дисципліни, освітня програма "Фундамент. та прикладна культурологія", спец. 034 "Культурологія", ф-т Хореографічне мистецтво
Keywords: антропологія; anthropology