Бібліотечна журналістика США на захисті прав людини: контент-аналіз онлайн-новин - Косачова, Ольга Олександрівна (My University, 2017)
У статті розглядується бібліотечна журналістика США, яка опікується проблемами захисту прав людини.

Library journalism of the USA, that cares of problems of protection of human rights, is examined in the article.
Keywords: журналістика бібліотечна, journalism is library