Розробка систем управління документообігом у державних структурах: організаційні та методичні принципи - Гришин, Віталій Володимирович (ХДАК, 2025)
Організаційні та методичні принципи розробки системи управління документообігом формують цілісну рамку для цифрової модернізації державного управління. Їх реалізація сприяє підвищенню ефективності комунікації між органами влади, забезпеченню правової визначеності, прозорості процесів і доступності інформації. Поєднання уніфікованих стандартів, технологічної інтеграції, високої інформаційної безпеки та підготовленого персоналу створює основу для побудови адаптивної і надійної системи документообігу, що відповідає вимогам цифрової держави.
Keywords: електронний документообіг; системи управління електронним документообігом