Інклюзія у туристичному просторі як соціокультурний феномен - Яріко, Мирослава Олексіївна (My University, 2021)
Розглянуто термін "інклюзія" та його використання у загальному екскурсійному просторі.
Keywords: інклюзивний туризм; inclusive tourism