Тиша, усамітнення, мовчання - інструмент духовного туризму - Яріко, Мирослава Олексіївна (My University, 2017)
У статті розглянуто практики у різних культурах світу, якідопомогають з одного боку амортизувати негативний вплив суспільства, а з іншого, стимулювати духовне зростання особи.
Keywords: туризм духовний, spiritual tourism