Сучасні проблеми розвитку документно-інформаційних систем - Кушнаренко, Наталя Миколаївна; Соляник, Алла Анатоліївна (ХДАК, 2018)
Зміст курсу розкриває теоретико-методологічні засади функціонування документно-інформаційних систем як базової складової соціальних комунікацій, висвітлює закономірності становлення та розвитку генеративних, транзитних, термінальних та утилізаційних документних систем.
Keywords: документно-інформаційні системи; інформаційні системи; соціальні комунікації; informative systems; social communications