Дитячий хор у творчості М. Кармінського - Іванова, Юлія Миколаївна (ХДАК, 2020)
Хорова музика М. Марка Кармінського назавжди увійшла в концертну практику дитячих хорових колективів України. Протягом усього творчого шляху композитор звертався до дитячого хору.
Keywords: композитори українські; хорова творчість композитора; Кармінський Марк Веніамінович; хорове виконавство дитяче