Джерела натхнення мистецтвознавиці Людмили Соколюк - Мачулін, Л. І. (ХДАК, 2023)
Рецензія на книгу: Вища мистецька школа Харкова: від модернізму до трансформації (1921–1962) / Л. Д. Соколюк. Харків: Видавець Олександр Савчук, 2023. 150 с.
Keywords: мистецтво українське