Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 63 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
У науковому збірнику розглядаються проблеми теорії інформації та наукової комунікації, теоретико-методологічні засади книгознавства, бібліотекознавства, документознавства та архівознавства, актуальні питання розвитку прикладних соціокомунікаційних технологій під впливом цифрових трансформацій. Для науковців, викладачів, здобувачів наукових ступенів та вчених звань.
збірник наукових праць
Keywords: соціальні комунікації; бібліотечна справа; social communications; librarianship