Функціонування музичної культури України в період карантину - Манько, Світлана Борисівна (ХДАК, 2020)
Музична культура України існувала в різні часи, але процес її функціонування був завжди непростим, від зародження, під час розвитку, і тим паче, нині, у період тотальної всесвітньої кризи з приводу COVID-19. На сучасному етапі, якщо розглянути діяльність українських артистів у контексті існування економіки країни, можна побачити відсутність можливостей втілювати творчі задуми виконавців у життя на практиці. Оскільки всі концертні заходи під час карантину заборонені, єдиним варіантом демонстрації власної творчості для артистів залишається інтернет-простір, який, на жаль, не приносить прибутку. Так, в інтернет-мережі виконавці можуть ділитися новими треками з масовою аудиторією, але цей варіант не вирішує проблеми заробітку артистів.
Keywords: музична культура України; musical culture of Ukraine; COVID-19