Зарубіжні реклама та зв'язки з громадськістю - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Зарубіжні реклама та зв’язки з громадськістю» є професійно-орієнтованою дисципліною для підготовки бакалаврів за освітньою програмою «Реклама та зв’язки з громадськістю». Зміст курсу розкриває весь комплекс питань стосовно організації рекламної діяльності на зарубіжному ринку в сучасних умовах. Для студентів та викладачів спеціальності 061 Журналістика, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
Програма та навчально-методичні матеріали до курсу для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 061 Журналістика
Keywords: реклама, advertising; зв'язки з громадськістю, Public Relations