Особистісні чинники розвитку опірності стресу працівників Національної поліції - Цвіток, О. В. (ХДАК, 2024)
Стрес у правоохоронній діяльності спричиняє численні негативні наслідки, тоді як емоційний інтелект (EI) є конструктом, який, за даними численних досліджень, сприяє ефективному подоланню стресових станів, але є недостатньо вивченим у правоохоронній сфері. Метою даного дослідження є визначення ролі емоційного інтелекту у підвищенні резистентності до стресу в умовах професійної діяльності працівників поліції.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 053 Психологія, ОПП "Кризова психологія"
Keywords: емоційний інтелект; стресостійкість; stress resistance