Класичний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета навчальної дисципліни – здобуття знань, вмінь та навичок в галузі класичного танцю, які складають основу хореографічної освіти і грають важливу роль у формуванні особистості фахівця: артиста, балетмейстера, педагога.
програма та навч.-метод. матеріали з дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Нар. хореогр.", ступінь "Бакалавр"
Keywords: танець; класичний танець, classic dance; dance