PR-технології у просуванні кампанії у сфері ресторанного бізнесу ( на прикладі бару " TESLA BAR") - Діденко, Н. В. (My University, 2020)
Актуальність теми дослідження обумовлена стрімким розвитком ресторанного бізнесу в Україні та високим рівнем конкуренції, постійним оновленням існуючих корпоративних концепцій в ресторанному бізнесі. Велика кількість різних концепцій та високий рівень зацікавленості до відпочинку призвели до збільшення кількості людей, які інвестують у цю сферу. Через все більш зростаючу конкуренцію ресторанний бізнес дуже зацікавлений в розробці та проведенні рекламних та PR-акцій. Власники закладів намагаються будь-якими способами залучити нових клієнтів, стверджуючи, що вони можуть отримати набагато більше, ніж просто їжу. Мета дослідження - розробка та реалізація RP-стратегії на прикладі бару "TeslaBar". Об'єкт дослідження - PR-технології. Предмет дослідження - PR-технології у просуванні кампанії у сфері ресторанного бізнесу.
кваліфікац. робота на здобуття ступеня магістр, за напрямом підгот. 061 "Журналістика", ден. форми навчання
Keywords: ресторанний бізнес; restaurant business; PR technologies