Моделювання бізнес-процесів в електронному документообігу - Тур, В. В. (My University, 2020)
На сучасному етапі розвитку української економіки проблема підвищення ефективності управління діяльністю підприємства є особливо актуальною. Саме стратегія інноваційного технологічного розвитку підприємства стає визначальним фактором, який дозволяє забезпечити ефективну діяльність компанії. Підвищення ефективності корпоративного управління неможливо без впровадження сучасних інформаційних технологій. Однак ефективність їх застосування забезпечується не тільки за рахунок прискорення та підвищення якості повсякденних операцій, а й за рахунок оптимізації бізнес-процесів управління. Мета дипломної роботи - здійснити аналіз моделювання бізнес-процесів в електронному документообігу. Об'єктом дослідження є моделювання бізнес-процесів в електронному документообігу. Предмет дипломної роботи - є електронний документообіг.
дипломна робота магістра спец. 029 "Інформ., бібл. та арх. справа"
Keywords: документообіг електронний, electronic document management