Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 2 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2000)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні та організаційні проблеми культурологічної та бібліотечно-інформаційної освіти, сучасні тенденції розвитку наук документно-комунікаційного циклу.
збірник наукових праць
Keywords: бібліографознавство; бібліотекознавство; документознавство