До постановки проблеми вивчення нових видовищних форм - Зозуля, О. (ХДАК, 2023)
Сягаючи своїм корінням у давнину, видовищна культура еволюціонувала разом із поступом самого соціуму, потужно сприяючи інноваційному розвитку культурного простору. З метою залучення глядацької аудиторії з найдавніших часів виявлялися намагання ввести змістовні новації та інноватику технічного й естетичного характеру у видовищне дійство.
Keywords: spectacular forms of culture