Аспекти розвитку та сучасний стан професійної туристичної освіти в Україні - Земляна, Т. В. (ХДАК, 2017)
Педагогіка туризму — наука, яка вивчає процеси виховання, навчання та розвитку особистості в контексті гуманітарно-соціальних функцій туризму. Усе це актуалізує проблему підготовки фахівців нової генерації. У тезах подано короткий огляд питаннь розвитку ринку професійної туристичної освіти в Україні.
Keywords: туристська освіта, tourist education