Історія хорового мистецтва - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Історія хорового мистецтва» покликана допомогти студенту розширити світогляд у галузі хорового мистецтва, надати студентам основні історичні орієнтири розуміння та оцінки важливих етапів, подій. явищ розвитку хорового мистецтва. У процесі вивчення дисципліни студенти мають усвідомити місце хорового мистецтва в контексті розвитку світового музичного мистецтва, етапи формування та розвитку хорового мистецтва України та світу, виконавської практики хормейстера; діяльність провідних хорових колективів України з точки зору їх виконавських манер, репертуару та загальної спрямованості.
силабус навч. дисципліни, освіт. програма "Муз. мистецтво", спец. "Хор. диригування", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", ступінь вищ. освіти бакалавр
Keywords: хорове мистецтво, choral art