Психологія взаємодії у творчій команді - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальний курс «Психологія взаємодії у творчій команді» призначений для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти зі спеціальності 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», ОП «Кінотелеоператорство», ОП «Кінотелережисура», ОП «Фотомистецтво та відеографія». Зміст курсу «Психологія взаємодії у творчій команді» розкриває широкий спектр теоретичних підходів та практичних аспектів, пов'язаних з адаптацією у професійному колективі. Курс «Психологія взаємодії у творчій команді» пропонує студентам теоретичні знання про психологічні аспекти співпраці та взаємодії у творчому середовищі. Програма спрямована на розвиток ключових навичок співпраці, комунікації та лідерства у творчих колективах. Студенти матимуть можливість ознайомитися з основними концепціями та теоріями, що стосуються групової динаміки, взаємодії та конфліктів.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» (2 курс), ОП «Кінотелеоператорство», ОП «Кінотелережисура», ОП «Фотомистецтво та відеографія»
Keywords: психологія творчого колективу; psychology of creative team