Інтернет-технології у просуванні туристичного продукту - Савенко, А. (ХДАК, 2023)
Технології відіграють важливу роль у туристичній індустрії та її маркетингу. Інтернет надав туристичним напрямкам платформу для просування в усьому світі. За допомогою соціальних медіа потенційні туристи можуть дізнатися про різні напрямки, визначні пам’ятки та зручності.
Keywords: інтернет-технології; tourism; туризм