Навчально-наукова діяльність Харківського державного інституту культури в період з 1964 по 1991 рр. - Новікова, Ганна Юріївна (ХДАК, 2014)
Важливим етапом в становленні наукових шкіл став період з 1964 по 1991 рр., коли була підготовлена значна кількість фахівців вищої кваліфікації, які потім склали основу професорську-викладацького складу аналогічних закладів Києва, Рівного та Миколаєва. Мета роботи - дослідити організацію навчального процесу в ХДІК у період з сер. 60-х до поч. 90-х років ХХ ст., основні форми підготовки фахівців та основні етапи наукової роботи викладачів ХДІК у зазначений період, також історико-порівняльний метод, комплексне застосування яких дозволило встановити не тільки кількісні параметри підготовки науково-педагогічних кадрів, а й проаналізувати основну тематику досліджень, їх прикладний бік, виділити переважаючі на той час форми наукової діяльності.
дипломна робота : [спец.] 6.020103 "Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури"
Keywords: Харківська державна академія культури; Kharkiv State Academy of Culture; історія Харківської державної академії культури