Художні виставки у Харкові в 1917-1919 рр. - Циганко, О. П. (ХДАК, 2000)
Подаються матеріали, що розкривають реорганізацію художніх виставок у Харкові в 1917-1919 рр. Харків ще в ХІХ ст. став великим центром виставкової справи. Протягом 2-ої пол. ХІХ ст. тут проводили численні народногосподарські виставки.
Keywords: художні виставки; історія Харкова; історія виставкової діяльності