Основи візуальної грамотності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Курс забезпечує загальну світоглядну, інтелектуальну, теоретичну та практичну підготовку студентів, які навчаються на ОКР «бакалавр» за напрямком «Культура і мистецтво». Він посідає важливе місце у підготовці майбутніх фахівців у галузі фотомистецтва та відеографії (спеціальність «Аудіовізуальне мистецтво і виробництво»), оскільки спрямована на набуття та вдосконалення знань про візуальну культуру та умінь інавичок їх застосування на практиці.Видання містить програму курсу, теми практичних занять, тематику самостійної роботи та індивідуальних занять, перелік питань для самоперевірки, список рекомендованої літератури. Для викладачів, здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем.
прогр. та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, які навчаються за напрямками 02 «Культура та мистецтво», спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», освітня програма «Фотомистецтво та відеографія»
Keywords: візуальна культура; візуальна грамотність