Народний костюм - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Народний костюм» є вибірковим компонентом з циклу професійної підготовки бакалаврів. Зміст дисципліни знайомить з описом національного одягу, розкриває основні принципи сценічного оформлення хореографічної вистави. Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 "Хореографія", освітньої програми "Нар. хореогр."
Keywords: костюм, costume; хореографія, choreography