Нумізматика в музейництві - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальний курс «Нумізматика в музейніцтві» являє собою важливий компонент у підготовці бакалаврів зі спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство». Зміст курсу розкриває специфіку розвитку світової монетної справи, допомагає вивченню монетного матеріалу та аналізу музейних нумізматичних колекцій світового та загальнонаціонального рівня. Курс є логічним продовженням попередніх музеєзнавчих курсів.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», ОП «Музейно-екскурсійна діяльність»
Keywords: нумізматика в музейництві