Класичний танець та методика його викладання. Екзерсис на середині зали та allegro для студентів першого року навчання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Робота складається з запису комбінацій екзерсису на середині зали та комбінацій allegro: Рlié, Battements tendus, Battements tendus jetés, Rond de jambe par terre, Battements fondus, Battements frappés, Adagio, , Grands battements jetés та комбінацій стрибків. Наданий практичний матеріал допоможе студентам опанувати методику виконання рухів класичного танцю, а також стане в нагоді при самостійній роботі та удосконаленні особистої майстерності.
навч.-метод. матеріали для студентів ф-ту хореогр. мистецтва, що навчаються за освітньо-кваліфікац. рівнем "Бакалавр", галузі знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореогр.", освіт. програма "Нар. хореогр."
Keywords: класичний танець, classic dance