Фізичне виховання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Фізичне виховання» є факультативною для здобувачів 1-2 курсу освітнього рівня бакалавр за всіма спеціальностями Харківської державної академії культури.
силабус навч. дисципліни галузь знань 02 "Культура і мистецтво", 03 "Гуманітар. науки", 06 "Журналістика", 05 "Соц. та поведінкові науки", 24 "Сфера обслуговування", [усіх спеціальностей, усіх освітньо-проф. програм], рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: фізичне виховання, physical education