Використання анімаційних технологій супроводу туристів під час туристичної подорожі - Кісенко, Д. А. (ХДАК, 2021)
Туристська анімація є однією із найважливіших складових туристичного продукту на сучасному етапі розвитку даної індустрії. Особливо актуальності набуває анімація під час трансферів, які займають значну частину часу в автобусних турах і часто є одноманітними та нудними. Окрім маршруту, важливо включити до програми подорожі, як група проводитиме вільний час, запланований (безпосередньо у дорозі) чи вимушено (через негоду). Якщо кожному туристу дозволяється відпочивати так, як йому подобається, це легко переростає у порушення інтересів інших учасників туру, звідси і нудьга, і образи. Кінцевою ж метою туристської анімації є задоволеність туристів відпочинком. Це несе за собою очікувані позитивні відгуки щодо туристичного обслуговування та підіймає конкурентоспроможність та авторитет туристичної компанії, збільшує потік нових клієнтів та прибутків. Мета дослідження - використання анімаційних технологій в туризмі для створення проєкту супроводу туристів під час автобусної подорожі Європою. Об'єкт дослідження - анімаційне обслуговування в туризмі. Предмет - технологія проведення анімаційної програми супроводу.
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 242 "Туризм" освітньо-проф. програми "Туризмознавство"
Keywords: туристична анімація, tourist animation; тури